Τροχαίο στη εθνική οδό έξω από τη Λάρισα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στη 1:00 το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (21/4) με ένα όχημα να προσκρούει σύμφωνα με πληροφορίες στα κιγκλιδώματα, στην εθνική οδό προς Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν έγινε περίπου στο ύψος του Μακρυχωρίου κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες, ενώ στο ΙΧ αυτοκίνητο επέβαινε γυναίκα οδηγός με ένα παιδί.

Μετά την πρόσκρουση το ΙΧ αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβει καθώς οι φωτιά κατασβήστηκε με πυροσβεστήρα.

Κατά πληροφορίες, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές και μεγάλη λαχτάρα για τους επιβαίνοντες στο όχημα, αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς που έσπευσαν να βοηθήσουν σταματώντας στο σημείο.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

Don't Miss

Πυρκαγιά σε αύλειο χώρο εταιρείας ανακυκλώσιμων υλικών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αύλειο χώρο εταιρείας ανακυκλώσιμων υλικών

Σαν Σήμερα το 2011 έχασε τη ζωή του ο Αρχιπυροσβέστης Γιαννοπουλάκης Κωνσταντίνος

Σαν Σήμερα το 2011, έχασε τη ζωή του ο Αρχιπυροσβέστης