Την βοήθεια πυροσβεστών χρειάστηκε μια γυναίκα, που έριξε κατά λάθος το κινητό της στην τρύπα εξωτερικής τουαλέτας στο δάσος και έπεσε μέσα ενώ προσπαθούσε να το πιάσει.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Μπρίνον, Τιμ Μάνλι, είπε ότι η γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην κορυφή του όρους Γουόκερ στον Ολυμπιακό Εθνικό Δρυμό βορειοδυτικά του Σιάτλ, χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της όταν έπεσε στην τουαλέτα.

Ο Μάνλι είπε ότι η κοπέλα αποσυναρμολόγησε το κάθισμα της τουαλέτας και χρησιμοποίησε λουριά σκύλου για να προσπαθήσει να πιάσει το τηλέφωνο τα οποία μετά έδεσε πάνω της. Ωστόσο,η προσπάθεια της απέτυχε και έπεσε στην τουαλέτα με το κεφάλι.

Η γυναίκα ήταν μόνη και προσπάθησε να βγει έξω για 10 με 15 λεπτά. Όταν έπιασε τελικά το τηλέφωνό της, κάλεσε το 911, είπε ο Manly.

Οι πυροσβέστες που απαντούσαν πέρασαν τα τετράγωνά της για να σταθούν για να φτάσουν σε ένα λουρί, το οποίο χρησιμοποίησαν για να την τραβήξουν έξω από το θησαυροφυλάκιο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μπρίνον είπε ότι η γυναίκα είπε ότι δεν τραυματίστηκε.

Αφού ξεπλύθηκε την παροτρύναν να επισκεφτεί γιατρό καθώς εκτέθηκε σε ανθρώπινα περιττώματα, «αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει», λέει ο Τιμ Μάνλι.

«Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 40 χρόνια, αλλά πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Πηγή: abcnews