Για τις πυρκαγιές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα από την Πυροσβεστική

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νεάπολης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Κάμπου Βοιών, του δήμου Μονεμβασιάς, στην Π.Ε. Λακωνίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Σήμερα, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νεάπολης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Αγίου Νικολάου Βοιών, του δήμου Μονεμβασιάς, στην Π.Ε. Λακωνίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Ματεσίου, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Π.Ε. Ηλείας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο, στην επαρχιακή οδό Σίνδου – Χαλάστρας στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.