Συνελήφθη ανήλικος που έβαζε φωτιά έξω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Βελβεντού Κοζάνης

Συνελήφθη ανήλικος που έβαζε φωτιά έξω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Βελβεντού Κοζάνης
17/05/2022

Συνελήφθη ξημερώματα  της Δευτέρας 16/5, γύρω στις 3 το πρωί, ένας ανήλικος (ηλικίας 14 ετών) που έβαζε φωτιά έξω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Βελβεντού.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, ο νεαρός ομολόγησε ως δικές του ενέργειες κάποια (όχι όλα) από τα συγκεκριμένα περιστατικά με τις φωτιές, ενώ την ώρα που τον εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας Κοζάνης, είχε πάνω του ένα αναπτήρα και ένα σπρέι τα οποία πιθανότατα χρησιμοποιούσε για να προβαίνει στις συγκεκριμένες πράξεις.

Ο ίδιος, ερωτηθείς από τους αστυνομικούς,  γιατί το έκανε αυτό, φέρεται να υποστήριξε ότι με αυτό τον τρόπο πίστευε πως θα έκλεινε το σχολείο – για 1-2 μέρες – και δεν θα είχαν μάθημα.

Λόγω του ότι είναι ανήλικος έδωσε ανωμοτί κατάθεση κι αποχώρησε, ενώ θα διενεργηθεί ό,τι προβλέπεται από τη νομοθεσία για τους ανηλίκους κάτω των 15.

Don't Miss

Ο Νίκος Ρουμελιώτης υπαρχηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ο Νίκος Ρουμελιώτης υπαρχηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ο Νίκος Ρουμελιώτης Υπαρχηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα. Αποστρατεύονται Υπαρχηγός και
Πυρκαγιά στο Λος Άντζελες: 11 νεκροί και 13 αγνοούμενοι - 22 συλλήψεις για λεηλασίες

Πυρκαγιά στο Λος Άντζελες: 11 νεκροί και 13 αγνοούμενοι – 22 συλλήψεις για λεηλασίες

Περίπου 7.000 κατασκευές εκτιμάται ότι υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν από