Πυροσβέστης στο επάγγελμα και εξαιρετικός αθλητής στο Τρίαθλο. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Γιάννης Καμαρινός με καταγωγή από τον Πύργο σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχει. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και τα βάθρα είναι πλέον συνεχόμενα.

Ο αθλητής υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Κρομμύδα εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του το τελευταίο καιρό. Πρόσφατα συμμετείχε στον αγώνα δρόμου Kallithea Run όπου κατέκτησε εύκολα την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 5km.

Πριν από λίγες μέρες συμμετείχε στον αγώνα Τριάθλου ‘’PSATHATHLON 2022” (750 m Κολύμβηση – 20.4 km Ποδηλασία – 5 km Τρέξιμο) όπου και κατέκτησε τη 2η θέση γενικής ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του χώρου.

Επίσης, η συμμετοχή του στον αγώνα τριάθλου «της Transition Sports, στο Moraitis Beach, τον ανέβασε στη 2η θέση του βάθρου με πολύ καλές επιδόσεις.

Επόμενος αγώνας για τον Γιάννη Καμαρινό, στην Άνδρο και το Andros EXPERIENCE όπου και θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του τριάθλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητής βρίσκεται και σε αναζήτηση υποστηρικτών καθώς είναι πολλά τα έξοδα για το συγκεκριμένο άθλημα. Άθλημα όμως που τον κατατάσσει ψηλά στο βάθρο παρά την ενασχόλησή του με το Πυροσβεστικό Σώμα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και εκεί.

Εντυπωσιάζει ο Πυροσβέστης Γιάννης Καμαρινός στο Τρίαθλο

ilialive.gr