Η Μοτοδυναμική-Sixt και η Maxima Insurance ΑΕ ένωσαν τις δυνάμεις τους και παραχώρησαν ένα ειδικά τροποποιημένο για πυροσβέσεις τετρακίνητο όχημα, στον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου.

Στόχος της παραχώρησης αυτής είναι η ενίσχυση των μηχανισμών πυρόσβεσης των εθελοντικών δομών της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας και η συνεισφορά στην πρόληψη και έγκαιρη αποτροπή πυρκαγιών στο περιαστικό δάσος του κτήματος Τατοΐου, της ευρύτερης περιοχής καθώς και του Δήμου Διονύσου. Η παράδοση του οχήματος έγινε, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου κύριο. Γιάννη Καλαφατέλη, από τους κυρία. Μάιρα Πασσιά, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Μοτοδυναμική , κύριο. Γιώργο Λειβαδίτη, διευθυντή κλάδου SIXT της Μοτοδυναμική, και από την κυρία. Βασιλική Μόρφη, Γενική Διευθύντρια. Maxima Insurance A.E.

Ο κύριος Γιάννης Καλαφατέλης, Δήμαρχος Διονύσου, δήλωσε: «Θέλω εκ μέρους του Δήμου Διονύσου και όλων των δημοτών μας να ευχαριστήσω θερμά τις εταιρίες ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ | SIXT και MAXIMA Insurance Α.Ε., οι οποίες στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς ένωσαν τις δυνάμεις τους και παραχώρησαν στο Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου ένα ειδικά τροποποιημένο για πυροσβέσεις όχημα. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε υπάρχουν εταιρίες που βοηθούν και στηρίζουν έμπρακτα ενεργούς συλλόγους και φορείς της περιοχής μας, για να συνδράμουν κι εκείνοι με τη σειρά τους την πολιτική προστασία, με σκοπό την αποτελεσματική προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, περιουσιών αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπινων ζωών. Σας ευχαριστούμε και πάλι».

Μοτοδυναμική: Προσφορά τροποποιημένου πυροσβεστικού οχήματος στον Σ.Π.Π.Ε Κρυονερίου

4troxoi.gr