Καιρός – Meteo: Χαλάζι και καταιγίδες μετά το μεσημέρι

Καιρός - Meteo: Χαλάζι και καταιγίδες μετά το μεσημέρι

Καταιγίδες και χαλάζι αναμένονται σήμερα στα ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι σύμφωνα με το meteo.

Αναλυτικότερα, τις θερμές ώρες της ημέρας, προβλέπεται ανάπτυξη καταιγίδων στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, οι οποίες θα παράγουν και χαλάζι μικρού μεγέθους, πλήττοντας και παραπλήσιες πεδινές περιοχές.

Οι καταιγίδες αναμένεται να σταματήσουν μετά τη δύση του ήλιου.

Σημειώνεται δε, ότι το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψε ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας κάτω από 10 βαθμούς Κελσίου σε ορεινές κατοικημένες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας τις πρωινές ώρες σήμερα, οι οποίες κυμαίνονται κοντά στον μέσο όρο της περιόδου 2010-2019 για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Αντίθετα, στην Αττική και σε πολλές ακόμη νησιωτικές περιοχές της Νότιας Ελλάδας καταγράφηκαν σήμερα το πρωί υψηλές για την εποχή ελάχιστες θερμοκρασίες, περίπου 4-5 βαθμοί υψηλότερες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Don't Miss

Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Βένιζα Μεγάρων

Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Βένιζα Μεγάρων

Άμεση και καθοριστική ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κέρκυρα – Σβήστηκε γρήγορα από την Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κέρκυρα – Σβήστηκε γρήγορα από την Πυροσβεστική

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 6:30 το απόγευμα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου