Σάκης Αρναούτογλου: Έως 7 μποφόρ οι βοριάδες.

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός αλλάζει. Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Καλός θα είναι ο καιρός από το πρωί της Πέμπτης, αλλά από το μεσημέρι έως και το απόγευμα θα έχουμε φαινόμενα στους ορεινούς όγκους της χώρας. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου βροχές μπορεί να έχουμε και στα νησιά του ΝΑ Αιγαίου και το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά.

Ωστόσο, στις Κυκλάδες θα έχουμε βόρειους ανέμους 6-7 μποφόρ και στο Ιόνιο 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 31-33 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στα νησιά από 26 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική θα κυριαρχήσει ο ήλιος, ενώ λίγες συννεφιές θα κάνουν την εμφάνισή τους στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ήλιο το πρωί, αλλά από το απόγευμα ίσως έχουμε μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού εκτός από τα δωδεκάνησα που ίσως έχουμε λίγες συννεφιές και κάποιες μπόρες. Η θερμοκρασία από 32 έως 33 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο καποια σύννεφα θα έχουμε στα κεντρικά, βόρεια και δυτικά της χώρας και η θερμοκρασία από 33 έως 34.

Την Κυριακή στα βόρεια του Έβρου θα έχουμε κάποιες βροχές και το μελτέμι θα παραμείνει. Η θερμοκρασία από 30 έως 33 βαθμούς.

Από βδομάδα ο καιρός χαλάει με κατά τόπους έντονη αστάθεια στη βόρεια Ελλάδα. Τη Δευτέρα πρόσκαιρη άνοδος της θερμοκρασίας και από το απόγευμα αλλάζει ο καιρός.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου