Μήλος: “Εκπαίδευση πυροσβεστικής εθελοντών πολιτικής προστασίας για δασικές πυρκαγιές”.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29/05/2022 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα
«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ» διάρκειας μίας εβδομάδας, το οποίο έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου “Γεώργιος Ηλιόπουλος” και στις εγκαταστάσεις μας στον Σταθμό Πυρόσβεσης & Διάσωσης Ο.Ε.Δι.Μ. “Καίτη Κυριακοπούλου”.

Εκπαιδευτής: Υπαρχιπυροσβέστης Σεραφείμ Θεόδωρος, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν οκτώ ( 8 ) μέλη της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου τα οποία με το πέρας της, πέτυχαν της αξιολόγησης και έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση από την Π.Υ. Ερμούπολης.
Το Δ.Σ. της Ο.Ε.ΔΙ.Μ. ευχαριστεί θερμά τον προϊστάμενο της Δ/σης Πολιτικής Προστασίας Π.Ν. Αιγαίου κύριο Δρόσο Αθανάσιο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου και τον εκπαιδευτή κύριο Σεραφείμ Θεόδωρο για την άψογη συνεργασία τους με την Ομάδας μας.
Επιπλέον, ευχαριστεί για την αμέριστη συμπαράσταση και χορηγία τους στην Ομάδα μας τους κάτωθι:
– Τις οικογένειες Φλωρίκας και Οδυσσέα Κυριακόπουλου για τη δωρεάν παραχώρηση του φιλόξενου χώρου του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου «Γ. Ηλιόπουλος»
– Τον υπεύθυνο του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου κ. Μανούσο Καντσό για την άψογη υποστήριξη.
– Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Avra Studios»
– Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων «Tourlakis rent a car»
– Τον οδηγό βυτιοφόρου κ. Μάριο Καβαλιέρο
Τέλος, ευχαριστεί ιδιαίτερα όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρόσκληση-εκπαίδευση και συγχαίρει όλες και όλους για την υπομονή και επιμονή που έδειξαν για αυτήν τους την εκπαίδευση.
Συγχαρητήρια σε όλους!

Φωτογραφικό υλικό εδώ

cyclades24.gr