Η Πλειάδες Motors ΑΕ, επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας Subaru στην Ελλάδα, προχώρησε στη δωρεά ειδικού εξοπλισμού στην Εθελοντική Ομάδα ΑΧΑΙΟΣ ΕΟΠΠ (ΕθελοντικήΟμάδα Πολιτικής Προστασίας – Δασοπροστασία -Δασοπυρόσβεση – Διάσωση – Πρώτες Βοήθειες).

Ο Δημήτρης Μπούρδος, Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας παρέλαβε και επίσημα τη δωρεά της εταιρείας.

Τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου ο Δημήτρης Μπούρδος, ο Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας «ΑΧΑΙΟΣ», βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Subaru στο Χαλάνδρι, για να παραλάβει και επίσημα τη δωρεά της εταιρείας από τον Γιάννη Χεκιμιάν, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πλειάδες Motors.

Δωρεά που θα πιάσει τόπο άμεσα μιας και οι εθελοντές της Αιγιάλειας (με έδρα τους το Αίγιο), έχοντας πάρει την πιστοποίησή τους από την Πυροσβεστική Ακαδημία, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την θερινή περίοδο.

Μία μάρκα συνδεδεμένη με τη φύση και το περιβάλλον, όπως είναι η Subaru, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ενέργειες όπως αυτή. Είναι αυτονόητο ότι για να απολαμβάνουμε την όμορφη φύση της πατρίδας μας με τα SUV μας χρειάζεται να την κρατάμε ζωντανή, τώρα περισσότερο από ποτέ. Επιπλέον η Subaru επέλεξε να ενισχύσει τους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν με ελάχιστα μέσα και εξοπλισμό τις πυρκαγιές.

Συγχαίρουμε τους εθελοντές της «ΑΧΑΙΟΣ» ΕΟΠΠ για την πρόσφατη πιστοποίησή τους, για το συνολικό έργο που έχουν προσφέρει και τους ευχόμαστε καλή δύναμη για το καλοκαίρι που έρχεται.

Subaru – Πλειάδες Motors: Στήριξη στους εθελοντές πυροσβέστες (ΑΧΑΙΟΣ ΕΟΠΠ)

newsauto.gr