«Αγαπάμε τον τόπο μας. Εμπιστευόμαστε τις πυροσβεστικές δυνάμεις…», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 21/06/2022, μεταξύ του Δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Φθιώτιδας Λουκά Μούτσελου, το Πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής κτιριακών εγκαταστάσεων για τη στέγαση εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στην Κοινότητα Παύλιανης σε εκτέλεση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων.

Με τον τρόπο αυτό έχει δημιουργηθεί στη Κοινότητα Παύλιανης εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το οποίο θα λειτουργήσει κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Η ίδρυση και η εγκατάσταση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Κοινότητα της Παύλιανης είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς συντελούν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του δασικού πλούτου, προσδίδοντας αίσθημα ασφάλειας τόσο στους κατοίκους της περιοχής, όσο και στους επισκέπτες του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά:

«….Η ίδρυση και η εγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Κοινότητα της Παύλιανης αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τον τόπο αυτό.

Η νέα αυτή υπηρεσία βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, διασφαλίζοντας την ποιότητα ζωής τους και τις περιουσίες τους, συμβάλλοντας στην ευημερία, την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής, της οποίας η πολιτιστική αξία είναι αδιαφιλονίκητη.

Εμπιστευόμαστε τις πυροσβεστικές δυνάμεις και αναγνωρίζουμε το έργο που επιτελούν καθημερινά, εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπόρευσή μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να προασπίσουμε το δικαίωμα του πολίτη να νιώθει και να είναι ασφαλής.

 Όλοι μαζί μπορούμε να συνδράμουμε στην προστασία των πολιτιστικών και φυσικών πόρων.……»

lamiareport.gr