Πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό (Βίντεο)

05/07/2022
by
Πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό (Βίντεο)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός υπόπτου για εμπρησμό στο Πόρτο Γερμενό. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πρόκειται για άτομο που κατάγεται από την βόρεια Ευρώπη και εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά από την αστυνομία, η οποία περιπολούσε στην περιοχή.

Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό και το εν λόγω άτομο βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Πυροσβεστική.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η φωτιά που ξέσπασε στο Πόρτο Γερμενό είναι προϊόν εμπρησμού. Στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά υπήρχαν κλαδιά που δεν είχαν μαζευτεί και σκουπίδια, ενώ οι ισχυροί άνεμοι συνέβαλαν στην επέκταση της πυρκαγιάς.

Don't Miss

Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος, πέφτουν τα μποφόρ

Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος, πέφτουν τα μποφόρ

Βελτιωμένος ο καιρός αύριο, Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα. Η θερμοκρασία
Καιρός: Με συννεφιά και βροχές σήμερα του Αγίου Πνεύματος

Καιρός: Με συννεφιά και βροχές σήμερα του Αγίου Πνεύματος

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία. Άστατος θα είναι ο