Στις 24 Ιουνίου στον Πειραιά, υπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς, δύο 4×4 πυροσβεστικών οχημάτων Α’ τύπου χωρητικότητας 600 λίτρων νερού κατασκευής της εταιρίας Μηλίτσης ( www.militsis.gr ) στα αντίστοιχα εθελοντικά σωματεία Πολιτικής Προστασίας, Σ.Ε.ΔΙ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ και Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. Προκοπίου Ευβοίας.

Στην παράδοσης-παραλαβή των πυροσβεστικών οχημάτων, παρίστατο ο κος Κωνσταντίνος Μπριλάκης νόμιμος εκπρόσωπος του γραφείου της ως άνω εταιρείας στην Ελλάδα καθώς και ο δικηγόρος κος Ιωάννης Παληός νομικός σύμβουλος.

H Σ.Ε.ΔΙ.Π. Δυτικής Αχαίας αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. της εταιρίας και ιδιαίτερα στον κο Μιχάλη Πατέρα που από τη πρώτη στιγμή αφουγκράστηκε, ασχολήθηκε και έδωσε λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν κατά την όλη διαδικασία.

Δε θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε επίσης τον κο Νικολακόπουλο Γεώργιο και την κα Χρυσανθοπούλου Παρθένα για τις δωρεάν φοροτεχνικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες αντίστοιχα, απαραίτητες για να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Τέτοιες χορηγικές πράξεις όπως της HELLENIC MUTUAL WAR RISKS ASSOCIATION (BERMUDA) LIMITED, ενδυναμώνουν το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που διακατέχει την εθελοντική μας ομάδα Πολιτικής Προστασίας και συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος, των περιουσιών και των ανθρώπινων ζωών καθώς επίσης στηρίζουν τη Πατρίδα μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευελπιστούμε να βρεθούν και άλλοι μιμητές…»

dete.gr