Μενίδι: Συνελήφθη 34χρονος για εμπρησμό – Έβαζε φωτιά σε χόρτα τα μεσάνυχτα

Μενίδι: Συνελήφθη 34χρονος για εμπρησμό – Έβαζε φωτιά σε χόρτα τα μεσάνυχτα
ÐõñêáãéÜ óôçí ðåñéï÷Þ Êå÷ñéÝò Êïñéíèßáò ôçí ÐÝìðôç 9 Éïõëßïõ 2020. Ç öùôéÜ, êáßåé ÷áìçëÞ âëÜóôçóç åíþ ãéá ôçí êáôÜóâåóÞ ôçò åðé÷åßñçóáí 79 ðõñïóâÝóôåò ìå 18 ï÷Þìáôá, 3 ïìÜäåò ðåæïðüñùí ôìçìÜôùí, 2 áåñïóêÜöç êáé 1 åëéêüðôåñï. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ØÙÌÁÓ)
29/07/2022

Μενίδι: Συνελήφθη 34χρονος για εμπρησμό – Έβαζε φωτιά σε χόρτα τα μεσάνυχτα.

Ένας 34χρονος υπήκοος Αφγανιστάν συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς έβαλε φωτιά σε ξερόχορτα και προκλήθηκε εστία φωτιάς που αντιμετωπίστηκε άμεση από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 23:30 το βράδυ Τετάρτης (27/7) στο Μενίδι, όταν ο 34χρονος έβαλε φωτιά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγη: newsbeast.gr

Don't Miss

Μανωλάδα: Τρεις τραυματίες σε εκτροπή και πρόσκρουση σε δέντρο

Μανωλάδα: Τρεις τραυματίες σε εκτροπή και πρόσκρουση σε δέντρο

Δύο νεαρές κοπέλες ηλικίας 19 και 20 ετών και ένα
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Νάξο – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Νάξο – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις

Για την κατάσβεσή της πάντως, εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες