Ινδία: Πυρκαγιά ξέσπασε σε λεωφορείο – Τουλάχιστον 12 νεκροί

08/10/2022
by
Ινδία: Πυρκαγιά ξέσπασε σε λεωφορείο – Τουλάχιστον 12 νεκροί

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε λεωφορείο στην πόλη Νάσικ, στην πολιτεία Μαχαράστρα της δυτικής Ινδίας, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας στο Reuters.

Πάνω από 30 τραυματίες νοσηλεύονται σε τοπικό νοσοκομείο, δύο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, δήλωσε άλλος αξιωματικός της αστυνομίας του Νάσικ, που βρίσκεται περίπου 190 χιλιόμετρα βόρεια του Μουμπάι.

Η φωτιά οφειλόταν σε σύγκρουση με βυτιοφόρο καυσίμων, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το λεωφορείο τυλιγμένο στις φλόγες.

«Η σκέψη μου είναι σε αυτούς που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την τραγωδία», ανέφερε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι, προσθέτοντας ότι οι οικογένειες των νεκρών θα λάβουν η καθεμία 200.000 ρουπίες (2.400 δολάρια) ενώ οι τραυματίες θα λάβουν 50.000 ρουπίες έκαστος.

Don't Miss

Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή του Προβατά Σερρών

Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή του Προβατά Σερρών

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά σήμερα το απόγευμα, σε ξερά χόρτα, στην
Πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Φιλύρα Τρικάλων

Πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Φιλύρα Τρικάλων

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικία στην περιοχή Φιλύρα Τρικάλων, κινητοποιώντας άμεσα