Πένθος στους πυροσβέστες της Φθιώτιδας

Πένθος στους πυροσβέστες της Φθιώτιδας
16/11/2022

Η Πυροσβεστική στη Λαμία θρηνεί για τον 57χρονο Αχριπύραρχο Δημήτρη Γκόγια.

«Έφυγε» σε ηλικία 57 ετών ο Αχριπύραρχος ε.α. Δημήτρης Γκόγιας…

Πένθος στην οικογένεια της Πυροσβεστικής, από τον ξαφνικό χαμό του Αρχιπυράρχου εν αποστρατεία Δημήτρη Γκόγια, που «έφυγε» σήμερα Τετάρτη (16/11) από τη ζωή στα 57 του χρόνια.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας τον οδήγησε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως κατέληξε εξαιτίας των επιπλοκών από την καρδιά του.

Με καταγωγή από τη Σπερχειάδα τα τελευταία χρόνια ζούσε με τη σύζυγο του στον Άγιο Κωνσταντίνο, έχοντας υπηρετήσει για σχεδόν 30 χρόνια το Πυροσβεστικό Σώμα.

Τελευταία, με το βαθμό του Πυράρχου ήταν Προϊστάμενος στο Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΠΕΚΕ) της Στερεάς Ελλάδας που υποστηρίζει και την πασίγνωστη γραμμή «199».

Άνθρωπος αγαπητός, «έξω καρδιά» όπως τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του, είχε κάνει πολλούς φίλους και η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του, σκόρπισε μεγάλη θλίψη.

Φίλοι και συγγενείς θα μπορέσουν να του πουν το τελευταίο αντίο, την Πέμπτη (17/11/2022) στις 12:30′ το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίων Κων/νου και Ελένης, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Λόγω του θανάτου του Δημήτρη Γκόγια, η 7η ΕΜΑΚ ανακοίνωσε την αναβολή της άσκησης «ΗΡΑΚΛΗΣ 2022», που ήταν προγραμματισμένη την ίδια ημέρα, η οποία και μεταφέρεται την Παρασκευή 18-11-2022 την ίδια ώρα (10:30 πμ) στη γέφυρα του Ε65 στο 24ο χλμ.

Καλό Παράδεισο αγαπητέ Δημήτρη!

lamiareport.gr

Don't Miss

Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Σαββίδου στις Τρεις Γέφυρες στην Αθήνα

Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Σαββίδου στις Τρεις Γέφυρες στην Αθήνα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω
15χρονος σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο πυροσβεστών

15χρονος σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο πυροσβεστών

Ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι που βρέθηκε σε κίνδυνο ενώ κολυμπούσε στα