Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σιδηροκάστρου, παρουσία της Διοίκησης και του προσωπικού του κλιμακίου. Τον Δήμο Σιντικής εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Σιδηροκάστρου Παναγιώτης Σαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Τορουνίδης και ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Γεώργιος Τσίντσιος.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθηκε ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο επικεφαλής συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευση του Δήμου Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεολόγης Λαζαρίδης. Το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ Άρης Παπαδόπουλος.

Παρευρέθησαν επίσης ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών Ιωάννης Μπαγώτης, ο Διοικητής Π.Κ Άνω Ποροΐων Κωνσταντίνος Γκίνης, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, του Δασαρχείου, συλλόγων, σωματείων και εθελοντικών οργανώσεων, ενώ εκεί ήταν επίσης συνταξιούχοι και εθελοντές πυροσβέστες.

infonews24.gr