Δυο εργάτες απεγκλωβίστηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση από τους πυροσβέστες. Στο Κέντρο Υγείας μεταφέρθηκαν τέσσερις πυροσβέστες μετά την επιχείρηση διάσωσης.

Συναγερμός σε πυροσβεστική, αστυνομία αλλά και την 7η ΕΜΑΚ σήμανε νωρίς σήμερα το μεσημέρι, όταν δυο εργάτες που βρίσκονταν σε φρεάτιο μέσα σε μια αποθήκη αισθάνθηκαν μεγάλου βαθμού δυσφορία από αναθυμιάσεις.

Εκτελούσαν εργασίες με βενζινοκίνητο εργαλείο σε βάθος τριών μέτρων και παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να καταστούν σχεδόν λιπόθυμοι.

Κινητοποιήθηκαν η πυροσβεστική και η αστυνομία όμως θεωρήθηκε απαραίτητη η άμεση συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ ,προκειμένου να μπορέσουν οι πυροσβέστες με τις ειδικές φιάλες οξυγόνου που διαθέτουν να απεγκλωβίσουν τους δύο άνδρες.

Τελικά οι πυροσβέστες του κλιμακίου της Αταλάντης όπως και οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών κατάφεραν πριν φτάσει η ΕΜΑΚ να τους απεγκλωβίσουν. Από το τοπικό κλιμάκιο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες ,τέσσερις εκ των οποίων χρειάστηκε να εξεταστούν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν φυσικά και στους δυο άνδρες. Ωστόσο δεν διαπιστώθηκε να αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και είναι καλά στην υγείας τους.

lamiafm1.gr