Ολοένα και περισσότερα οχήματα προστίθενται στο στόλο οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος προκειμένου να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, δεν πρόκειται για κάποιο νέο όχημα που θα ρίχνεται στη μάχη της φωτιάς αλλά για ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού το οποίο θα μεταφέρει κόσμο με ασφάλεια όπου υπάρχει ανάγκη.

Πρόκειται για ένα Peugeot Traveller, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 επιβάτες και θα χρησιμοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το συγκεκριμένο έχει αποκτηθεί με τη στήριξη του ΕΣΠΑ κη συγχρηματοδότηση έγινε από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η προσθήκη έχει στόχο την ενδυνάμωση και επέκταση των υποδομών προστασίας για την πρόληψη ή αντιμετώπιση ειδικών κινδύνων.

Κινητήρας diesel και προσθήκες
Το εν λόγω Peugeot Traveller εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται, σύμφωνα με το γαλλικό εργοστάσιο, κοντά στα 5 λίτρα ανά 100 χλμ.

Από εκεί και πέρα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα τόσο στα χρώματα της Πυροσβεστικής όσο και σε εξοπλισμό, καθώς διαθέτει φάρο, ειδικά φώτα LED στην εμπρός μάσκα, έξτρα κεραία κ.ά.

Σε λίγες ημέρες η παράδοση

Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί για να χρησιμοποιηθεί άμεσα στο δύσκολο έργο που επιτέλλουν οι άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

newsauto.gr