Στον βαθμό του Πυράρχου προήχθη ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Β` ΒΙ.ΠΕ. που αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Διοικητή στην ΔΙ.Π.Υ Λευκάδος.

Αναλυτικά, η αποχαιρετιστήρια επιστολή του

Με την προαγωγή μου στο βαθμό του Πυράρχου από το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων του Π.Σ. και την μετακίνηση μου ως Διοικητής στην ΔΙ.Π.Υ Λευκάδος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Προσωπικό της Π.Υ.ΒΙ.ΠΕ Βόλου, αλλά και του Νομού Μαγνησίας Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Πυροσβέστες, Εποχικούς και Εθελοντές για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια.

Θεωρώ πως πετύχαμε όλοι μαζί πολλά για την Υπηρεσία.

Επιτυχής Ανταπόκριση σε όλα τα είδη συμβάντων: Πυρκαγιές, Παροχές βοηθείας, Διασώσεις, Πυρασφάλειες.

Βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης με ενίσχυση σε Πυροσβεστικό εξοπλισμό και επισκευές στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα σταθερός γνώμονας ήταν η συνεχής εκπαίδευση σε όλα τα αντικείμενα:
Ασκήσεις ετοιμότητας, εκπαιδεύσεις στην Υπηρεσία, ομιλίες σε επιχειρήσεις και σχολεία.

Καλή συνεργασία της Υπηρεσίας μας με τον Δήμο, Υπηρεσίες, Πολίτες, Εθελοντικές ομάδες, Μ.Μ.Ε, Επιχειρήσεις της περιοχής, στους οποίους θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου.
Το πιο σημαντικό απ’ όλα, ήταν ότι καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στα παραπάνω, έχοντας ως πυλώνα το αίσθημα του δικαίου, με συναδελφικές σχέσεις, με αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοσεβασμό.

Αποχωρώ αισθανόμενος περηφάνια και γεμάτος ικανοποίηση για όλα όσα πετύχαμε και καταφέραμε για να ανεβάσουμε την Υπηρεσία ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Καλή αντάμωση και συνεργασία στο εγγύς μέλλον.

Να σας δίνει ο Θεός Υγεία και Προκοπή!

Β΄ ΒΙ. ΠΕ. Βόλου 06 Φεβρουαρίου 2023

Κωνσταντίνος Γ. Τσίκας

Πύραρχος

mousikovagoni.gr