Συνάντηση Δημάρχου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας, Κουσαρίδα Ιωάννη

Ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος συναντήθηκε, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτ/νίας και συντοπίτη μας, με καταγωγή από τη Σταμνά, Κουσαρίδα Ιωάννη.

Ο Κώστας Λύρος είχε άψογη συνεργασία και συντόνισε από κοινού με τον κ. Κουσαρίδα το σχέδιο για την αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας.

Έτσι σήμερα, ο Κώστας Λύρος ευχήθηκε και επίσημα στον Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ενώ ακολούθησε εκτενής διάλογος αναφορικά με το έργο, τις ανάγκες και τις προκλήσεις της υπηρεσίας και του

δήμου έναντι χρόνιων παθογενειών και συχνών προβλημάτων.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν και θέματα που αφορούν την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και επεσήμαναν ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συντονισμό για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και ιδιοκτησίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

nafpaktianews.gr