Πυρκαγιά σε νταλίκα στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών μετά τα διόδια της Αγίας Τριάδας

Πυρκαγιά σε νταλίκα στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών μετά τα διόδια της Αγίας Τριάδας
31/03/2023

Στις φλόγες παραδόθηκε γύρω στις 06:30’ το πρωί της Παρασκευής, νταλίκα που κινούνταν στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, λίγο μετά τα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το μεγάλο όχημα κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν ένας από τους τροχούς φρέναρε και άρχισε να βγάζει καπνούς μεταδίδοντας τις φλόγες στο επικαθήμενο που ήταν φορτωμένο πατάτες.

Ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας στάθηκε ψύχραιμος κι έβγαλε το όχημά του στην άκρη, ενώ πρόλαβε να ξεκοτσάρει και να απομακρύνει τον τράκτορα ειδοποιώντας την Πυροσβεστική.

Πυροσβεστικά οχήματα από τη Λαμία έφτασαν γρήγορα στο σημείο και μέχρι τις 08:30’ παρέμεναν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που πρόλαβε να καταστρέψει μόνο μέρος του φορτίου.

Don't Miss

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα (05/07/23)

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα (05/07/23)

Το τελευταίο 24ωρο (από 06:00 της 05/07/2023 ως 06:00 της
Οι τηλεφωνητές της πυροσβεστικής κάνουν σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης

Οι τηλεφωνητές της πυροσβεστικής κάνουν σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης

Μαθήματα… ψυχολογικής προετοιμασίας και στήριξης πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες οι