ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας πραγματοποιήθηκε 3ημερη εκπαίδευση με θέμα «ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» 3, 4 και 5 Απριλίου 2023 με στόχο τον κατά το δυνατό ταχύτερο απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες αντιμετώπισης των τροχαίων ατυχημάτων και να εκπαιδευτούν σε πραγματικές καταστάσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε περιστατικά της καθημερινότητας.

Τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στην εταιρεία Χριστοφίδης Γεώργιος ΙΚΕ για την προσφορά της, προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενός επιβατηγού αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην πρακτική εκπαίδευση των υπαλλήλων της υπηρεσίας μας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την σημασία της συνεισφοράς του κ. Χριστοφίδη Γεώργιου στην Υπηρεσία μας. Η κίνηση αυτή δείχνει την πραγματική αφοσίωση στην ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής και τον αγώνα για την διασφάλιση της προστασίας όπου είναι πάντα το επίκεντρο των προτεραιοτήτων.

periodikostep.gr