Αναγνωρίζοντας το έργο τους και δίνοντας κίνητρο στους νέους εθελοντές, η διοίκηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων μετά απο πρωτοβουλία του Προιστάμενου Ανθυποπυραγού Κωνσταντίνου Δρακόπουλου, προχώρησε στην απονομή τιμητικής πλακέτας σε 5 παλιούς εθελοντές της υπηρεσίας(ένας απουσίαζε λόγω θέματος υγείας), οι οποίοι επιδεικνύουν καθημερινά ζήλο και αγάπη για το λειτούργημα του Πυροσβέστη συνδράμοντας τους επαγγελματίες συναδέλφους τους στο μέγιστο βαθμό.

Η απονομή έλαβε χώρα στο κτήριο του Π/Κ παρουσία του υποδιοικητή της Π.Υ Πύργου Αντιπύραρχου Νίκου Σμαρνάκη, του Προιστάμενου Π/Κ Κρεστένων Ανθυποπυραγού Κωνσταντίνου Δρακόπουλου καθώς και αξιωματικών του κλιμακίου.

Στο Π/Κ Κρεστένων υπηρετούν σήμερα 17 Εθελοντές Πυροσβέστες & Αρχιπυροσβέστες, μάχιμοι και οδηγοί, έτοιμοι να συνδράμουν ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε περιστατικό.

Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων