Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση στην Τ.Κ. Τρύφου του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, Αιτωλοακαρνανίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπολείμματα καλλιεργειών στη θέση «Μπεφάνι» στον οικισμό Σχίνο του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε απορρίμματα και ξύλα στο 2ο χλμ Παλαιάς Συμμαχικής οδού του δήμου Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.