Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβισμός 40 νεφροπαθών που εγκλωβίστηκαν σε ρέματα

17/06/2023
by
Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβισμός 40 νεφροπαθών που εγκλωβίστηκαν σε ρέματα

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη η σφοδρή βροχόπτωση που την πλήττει από τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/6).

Πριν από λίγη ώρα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν 40 νεφροπαθείς που μετακινούνταν προς το νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” , οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το δρόμο τους λόγω της υπερχείλισης του ρέματος Ξηροποτάμου, στην Πολίχνη.

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να γυρίσουν πίσω, αλλά υπερχείλισε και άλλο σημείο, με αποτέλεσμα οι νεφροπαθείς να εγκλωβιστούν ανάμεσα σε δύο ρέματα.

Αμέσως έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, τα οποία τους μετέφεραν στα προγραμματισμένα ραντεβού τους για αιμοκάθαρση.

Ολοι οι ασθενείς έχουν φτάσει ασφαλείς στο κέντρο αιμοκάθαρσης.

Πηγή: Thes.gr

Don't Miss

Ηλεία: Άφησαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο και πήγαν στα μαγαζιά - Περαστικοί φώναξαν την πυροσβεστική

Ηλεία: Άφησαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο και πήγαν στα μαγαζιά – Περαστικοί φώναξαν την πυροσβεστική

Συναγερμός σήμανε στην Ηλεία για ακόμη ένα περιστατικό εγκατάλειψης μικρού
Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο Ηράκλειο Κρήτης

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο Ηράκλειο Κρήτης

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε κοντά στο