Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρεόπολης, μία γυναίκα, ως υπαίτια πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε ξηρά χόρτα, εντός γεωργικής έκτασης, στην περιοχή Παλαιόχωρα, του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε ξηρά χόρτα, εντός γεωργικής έκτασης, στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος, του δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδος.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκαν σχετικώς οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ρεθύμνου, για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στον Κάστελο, του δήμου Ρεθύμνης Κρήτης.