Πολλά ήταν τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) τα οποία έδωσαν το παρών στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών που έλαβε χώρα το Σάββατο 11 και τη Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στην Αθήνα.

Εθελοντές Πυροσβέστες, Πυροσβέστες, Υπαξιωματικοί και Αξιωματικοί από διάφορες υπηρεσίες της χώρας συμμετείχαν σε όλες τις διοργανώσεις του ΑΜΑ των 5 χιλιομέτρων, των 10 καθώς και των 42 χιλιομέτρων της αυθεντικής διαδρομής. Όλοι τερμάτισαν υγιείς ενώ δεν έλειψαν και οι επιτυχίες μερικών εξ αυτών οι οποίοι τερμάτισαν σε υψηλές θέσεις στο συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων.

Στις διοργανώσεις του ΑΜΑ συμμετείχαν ανεξάρτητα και στελέχη του ΠΣ κρατώντας ψηλά τη σημαία του σώματος τερματίζοντας με χαμόγελο μέσα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναικό Στάδιο.

Τα μέλη της ΑΕΠΕ ευχαριστούν θερμά και δημόσια το ΔΣ της, για την υποστήριξη όλων των συναδέλφων στη συμμετοχή των αγώνων του ΑΜΑ και προσκαλούν ακόμα περισσότερους συναδέλφους να στηρίξουν το έργο της και να γίνουν μέλη της αθλητικής οικογένειας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος(ΑΕΠΕ) στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών