Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα παραδόθηκαν από τον ΣΠΑΥ στους Δήμους και τις εθελοντικές ομάδες του Υμηττού.

«Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος γιατί υπήρξαμε συνεπείς, ακριβείς και φερέγγυοι σε ό,τι υποσχεθήκαμε και καταφέραμε ο ΣΠΑΥ να είναι ένα μοντέλο αυτοδιοικητικής συνεργασίας, πρόληψης και πολιτικής προστασίας προς μίμηση» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το Πρότυπο Αυτοδιοικητικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν το Πάσχα και θα αποτελεί την καρδιά του ΣΠΑΥ, συνδετικό κρίκο, για την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τεχνολογία με την λειτουργία του Smart Υμηττού».

«Καταφέρνουμε και παράγουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα»

Για μετρήσιμο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Γιάννης Κωνσταντάτος μεταξύ άλλων αλλά και την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης: «Η τεχνητή νοημοσύνη που έχουμε φέρει εδώ και ένα χρόνο και συνεχώς εξελίσσουμε, αποδεικνύεται σύμμαχος στο δύσκολο έργο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους Δημάρχους για την ομοφωνία τους και την άριστη συνεργασία που είχαμε στα 4 χρόνια της Διοίκησής μου στον ΣΠΑΥ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τις «ψυχάρες» εθελοντές μας γιατί με κοινό στόχο την προστασία του δασικού μας πλούτου και επενδύοντας στην πρόληψη καταφέρνουμε να παράγουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα αποδεικνύοντας ότι η αυτοδιοίκηση βρίσκει τις λύσεις στα προβλήματα.

Ο αγώνας μας είναι διαρκείς και εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στο ιερό μας καθήκον» πρόσθεσε μεταξύ άλλων στς δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, Γιάννης Κωνσταντάτος.

in.gr