Νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, αναλαμβάνει ο Πύραρχος Βασίλειος Μαρτζάκλης. Ο Βασίλειος Μαρτζάκλης που υπηρέτησε στην Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων αφήνοντας το στίγμα του ως ένας από τους ικανότερους και αγαπητούς Αξιωματικούς που υπηρέτησαν στα Καλάβρυτα και μετά το πετυχημένο πέρασμά τους από την Διοίκηση της Ζακύνθου, αναλαμβάνει την Διοίκηση της Αχαΐας.

Ο Βασίλειος Μαρτζάκλης υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Αξιωματικός του Μηχανικού και προσλήφθηκε το 1996 στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Είναι Πτυχιούχος Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος το 2002 και πτυχιούχος ΔημόσιαςΔιοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου το 2014.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών « Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών» του Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2009 και Υποψήφιος διδάκτωρ επίσης του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα διδακτορικής διατριβής «Διαχείριση Τεχνολογικών και Φυσικών Καταστροφών. Εφαρμογή Διοικητικής Οργάνωσης Ολικής Ποιότητας και Τεχνολογίας σε Επίπεδο Επιχειρησιακής Μονάδας».

Επίσης έχει δίπλωμα Επιτελούς Εθνικής Άμυνας της Σχολής Εθνικής Άμυνας του ΓΕΕΘΑ.