Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων «Μαγγίνας», ο Σύλλογος Φίλων Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του βράβευσε, χορηγούς και εταιρείες που στηρίζουν το θεσμό του Εθελοντή Πυροσβέστη και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν όλοι εκείνοι, που χωρίς αντάλλαγμα προσφέρουν υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη των αναγκών του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης. Μετά την βράβευση ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Υπηρεσίας σε μια εκδήλωση που αναβίωσε μετά από πολλά χρόνια.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους, οι ακόλουθοι χορηγοί: «ΔΟΜΕΙΝ Α.Ε.» ο κ. Αντωνιάδης Μιχάλης, «VILEDA» ο κ. Λιούτας Γεώργιος, «Ο Καλοφαγάς» ο κ. Σολδάτος Παναγιώτης, «Ελληνικά Πετρέλαια» ο κ. Καβαθάς Γεώργιος, «Juliette Armand» ο κ. Παπαευστρατίου Στρατής, «ΚΑΦΦΕ Α.Ε.» ο κ. Σάλτας Ανδρέας, «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ» ο κ. Καρώνης Δημήτριος, «GOLDAIR HANDLING» ο κ. Μετής Αντώνιος, «Microbase» η κα. Επιτροπάκη Μαργαρίτα, «Leroy Merlin» η κα. Τζώρτζη Ευαγγελία, «Wilo» ο κ. Καραμέρης Στάθης, «Ροταριανός Όμιλος Πεντέλης» η κα. Σιμάτου Βάσω, «Dendrocut» ο κ. Κουστένης Διαμαντής, «Fani’s Bakery» ο κ. Αραμπατζόγλου Φάνης.
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους:

Η Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΚΙΝ.ΑΛ. κα. Μιλένα Αποστολάκη, εκ μέρους του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Καιρίδη Δημήτρη ο κ. Γιαννακούλας Γεώργιος, ο Διοικητής Αθηνών Αρχιπύραρχος κ. Ζαφείρης Βασίλειος, ο Διοικητής του 12ου Π.Σ. Αθηνών Αντιπύραρχος κ. Βλαχόγιαννης Νικόλαος, ο Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Αντιπύραρχος κ. Χρηστάκης Διονύσιος, ο Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Π.Σ. Αντιπύραρχος κ. Τσίγγας Κωνσταντίνος, ο Επίτιμος Αρχηγός Π.Σ. Στρατηγός ε.α κ. Ράπανος Αλέξιος, ο Αντιστράτηγος ε.α Υπαρχηγός Π.Σ κ. Διαμαντής Νικόλαος., ο Αντιστράτηγος ε.α Π.Σ. κ. Βλάχος Αναστάσιος, ο Αντιστράτηγος ε.α Π.Σ. κ. Καρακώστας Ιωάννης, ο Υποστράτηγος ε.α Π.Σ κ. Ζαμάνης Ιωάννης, εκ μέρους της Δημάρχου Πεντέλης η κα. Αργύρη Άρτεμης Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η κα. Γιαννακοπούλου Δήμητρα Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Πεντέλης, ο κ. Ζούνης Ιωάννης Αντιδήμαρχος Πεντέλης, ο κ. Τσούκλερης Δημήτριος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πεντέλης, η κα. Καπετανοπούλου Μερόπη Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης, ο κ. Ηλιόπουλος Παναγιώτης Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης, ο κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης, ο κ. Κοντουλάκος Λευτέρης Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης, ο κ. Αποστολίδης Κώστας Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης καθώς και ο κ. Βαφειάδης Κωνσταντίνος Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων.