Επιβολή διοικητικών προστίμων λόγω μη τήρησης μέτρων πυρασφάλειας σε Ηλεία, Ημαθία, Καστοριά, Ζάκυνθο και Κοζάνη

Επιβολή διοικητικών προστίμων λόγω μη τήρησης μέτρων πυρασφάλειας σε Ηλεία, Ημαθία, Καστοριά, Ζάκυνθο και Κοζάνη
20/02/2024

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλιεργειών, στην Τ.Κ. Αμυγδαλιών του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξάνδρειας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλιεργειών, στην περιοχή Κεραμίδι του δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καστοριάς, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλιεργειών, στην Τ.Κ. Λακκώματα  Άργους Ορεστικού.

Eπιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Μαριών, του δήμου Ζακύνθου.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 18 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χορτολιβαδική έκταση, στη Δ.Ε. Σιάτιστας, του δήμου Βοΐου Κοζάνης.

Don't Miss

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση Κατερίνη (Φώτο)

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση Κατερίνη (Φώτο)

Πυρκαγιά σε δασική έκταση 1,5 χλμ περίπου έξω από το
Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε χαμηλή βλάστηση στο Αλιβέρι Ευβοίας

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε χαμηλή βλάστηση στο Αλιβέρι Ευβοίας

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Λουκάς Αλιβερίου Ευβοίας.