Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιών σε Εύβοια, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Λακωνία και Φωκίδα.

Συνελήφθη χθες, 24 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Καρύστου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός γεωργικής έκτασης στην Τ.Κ. Νέων Στύρων του δήμου Καρύστου Ευβοίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 24 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Νέας Καλλικράτειας, του δήμου Προποντίδας Χαλκιδικής.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 300€, χθες, 24 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Λαγκαδά, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Αγ. Χαράλαμπου του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη σήμερα, 25 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νεάπολης Μολάων, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Ελίκας του δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 25 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιτέας, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη Δεσφίνα του δήμου Δελφών Φωκίδας.