Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιών σε Θεσσαλία, Κορινθία, Αττική, Εύβοια και Κεφαλλονιά.

Συνελήφθη σήμερα, 26 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιστιαίας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός γεωργικής έκτασης στην Τ.Κ. Ταξιάρχης του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού Ευβοίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κορίνθου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα κλαδέματος, στον οικισμό Σχίνος, του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 25 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Νέα Αγχίαλος, του δήμου Βόλου Θεσσαλίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 25 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Καρύστου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Μαρμαρίου του δήμου Καρύστου Ευβοίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 26 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σικυώνος (Κιάτου), σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Γελινιάτικα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 26 Μαρτίου 2024 από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση «Ερωτοσπηλιά» στο Πόρτο Ράφτη, του δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 26 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αργοστολίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Κρανιά του δήμου Αργοστολίου Κεφαλλονιάς.