Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Μεσσηνία, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Λακωνία, Εύβοια και Ηλεία.

Συνελήφθη χθες, 29 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Λογγά, του δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Άρτας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Μεγάρχης, του δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγρινίου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε γεωργική έκταση, στην Τ.Κ. Ματσούκι, του δήμου Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, αλλοδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε γεωργική έκταση, στη θέση «Βρωμόγουρνα», της Τ.Κ. Αγίας Ειρήνης, του δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα κλαδέματος, εντός οικοπεδικού χώρου. στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αλιβερίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα κλαδέματος, εντός αγροτικής έκτασης στην Τ.Κ. Δύστου, του δήμου Κύμης – Αλιβερίου Ευβοίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Κρεστένων, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση «Μούντρες», της Τ.Κ. Φασκομηλιάς, του δήμου Ζαχάρως Ηλείας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Κολιρίου, του δήμου Πύργου Ηλείας.