Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Λακωνία, Ηλεία, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Πέλλα, Αχαΐα και Λάρισα.

Συνελήφθη στις, 10 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αρεοπόλεως, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή «Μονή Τσίγκου», της Τ.Κ. Οιτύλου, του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη στις, 11 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην περιοχή «Κεραία», του δήμου Πύργου Ηλείας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη στις , 12 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λαμίας, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην περιοχή «Αγία Τριάδα», του δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 11 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μεσολογγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Εμπάτη Ευηνοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 11 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Ριζαρίου, του δήμου Έδεσσας Πέλλας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 12 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Άνω Διακοπτού, του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 12 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Στυλίδας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Συκιά των Μύλων, Φθιώτιδας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 12 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης ξηρών χόρτων, στην περιοχή Γόννοι, του δήμου Τεμπών Λάρισας.