Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Θάσο, Ηλεία, Έβρο και Θεσπρωτία.

Συνελήφθη σήμερα, 13 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Θάσου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην περιοχή «Βαραδούλι Σκάλα» Πρίνου Θάσου. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη χθες, 12 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην περιοχή του «Καρδιακαυτίου», του δήμου Πηνειού Ηλείας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 12 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ορεστιάδας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Βάλτος Ορεστιάδας Έβρου.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 10 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ηγουμενίτσας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Συβότων Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας.