Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Βοιωτία, Μεσσηνία, Αττική, Κεφαλονιά και Καρδίτσα.

Συνελήφθη σήμερα, 25 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θηβών, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην θέση «Κοντίτεζα» στην Τ.Κ. Μαυροματίου, του Δήμου Αλιάρτου Βοιωτίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 25 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γαργαλιάνων, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης σε αγροτικής έκταση, στην Τ.Κ. Γλυκορυζίου, του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 25 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην θέση Χεροβούνι Πόρτο Ράφτη, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 25 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αργοστολίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την καύση ξηρών χόρτων, στην περιοχή Σπήλια, του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλονιάς.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 25 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρδίτσας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Μοσχάτου, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Καρδίτσας.