Eπιβολή διοικητικών προστίμων σε Ρόδο και Λάρισα

Eπιβολή διοικητικών προστίμων σε Ρόδο και Λάρισα
05/06/2024

Eπιβολή διοικητικών προστίμων σε Ρόδο και Λάρισα

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250€, χθες 3 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Κρεμαστή στον Δήμο Ρόδου, στη νήσο Ρόδο.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 781€, σήμερα 4 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελασσόνας σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε αγροτικές εργασίες εντός αγροτεμαχίου με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη σε ξηρά χόρτα, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λιβαδίου του Δήμου Ελασσόνας στην Λάρισα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 781€, σήμερα 4 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελασσόνας σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε αγροτικές εργασίες εντός αγροτεμαχίου με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη σε ξηρά χόρτα, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ολυμπιάδας του Δήμου Ελασσόνας στην Λάρισα.

Don't Miss

Πατρών - Πύργου: Σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο στα Σαβάλια - Ένας τραυματίας.(φωτό)

Πατρών – Πύργου: Σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο στα Σαβάλια – Ένας τραυματίας.(φωτό)

Πατρών – Πύργου: Σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο στα Σαβάλια –
Πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην ανατολική