Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αττική, Φθιώτιδα, Λακωνία, Έβρο, Φλώρινα, Αιτωλοακαρνανία, Πέλλα, Ηλεία, Λάρισα και Δράμα.

Συνελήφθη χθες, 11 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ. Αθηνών, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Χαλανδρίου Αττικής και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 4.125€.

Συνελήφθη χθες, 11 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Δομοκού, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος του Δήμου Δομοκού Φθιώτιδας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.718,75€.

Συνελήφθη χθες, 11 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτοδασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Ματαλέϊκα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 6.654,38€.

Συνελήφθη σήμερα, 12 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών σε οικοπεδικό χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Νέα Χιλή του Δήμου Αλεξανδρούπολης Έβρου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.779€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 937,50€, στις 10 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Φλώρινας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων σε πρανές οδού, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Φλώρινας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.578,12€, στις 10 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγρινίου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ανάληψης του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.546,87€, σήμερα 12 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον δήμο Έδεσσας Πέλλας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.937€, σήμερα 12 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, σε εταιρεία, για φωτιά σε υπολείμματα καλλιεργειών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Λουτρά της Τ.Κ. Κάστρου του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ηλείας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.437,50€, σήμερα 12 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση 7ο χλμ. Εθνικής Οδού Λάρισας – Τυρνάβου στον Δήμο Λάρισας.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1,970€, σήμερα 12 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Περιθώρι του δήμου Νευροκοπίου Δράμας.