Ορκίστηκαν οι 24 νέοι Ανθυποπυραγοί της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Ορκίστηκαν οι 24 νέοι Ανθυποπυραγοί της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025, η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων της 15ης Εκπαιδευτικής Σειράς Ανθυποπυραγών εκ Πυρονόμων της Σχολής Επιμόρφωσης & Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, παρουσία πολιτικής και πυροσβεστικής ηγεσίας, στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγγενών των νέων αξιωματικών.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Παπαευσταθίου, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, απένειμε τα διπλώματα στους 24 απόφοιτους, συγχαίροντάς τους για τη συνέπεια και το ήθος τους.

📌 Η Διοικητής της Σχολής, Αντιπύραρχος Λεωνίδας Φράγκος, τόνισε την ευθύνη και το λειτούργημα που αναλαμβάνουν οι νέοι Ανθυποπυραγοί, επισημαίνοντας πως η εκπαίδευση αποτελεί αφετηρία για συνεχή εξέλιξη.

Η Πυροσβεστική Ακαδημία συνεχίζει να επενδύει στη γνώση και στην επιχειρησιακή κατάρτιση, εκπαιδεύοντας σύγχρονα στελέχη που επωμίζονται μια υψηλής σημασίας αποστολή: την προστασία της ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας.

🎖️ Θερμά συγχαρητήρια στους νέους αξιωματικούς. Καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη!

Don't Miss

Πυρκαγιά στην Χαλκί Κορινθίας

Πυρκαγιά στην Χαλκί Κορινθίας

Πυρκαγιά στην Χαλκί Κορινθίας
Στην Ικαρία η Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου Σταυρούλα Μπονέ

Στην Ικαρία η Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου Σταυρούλα Μπονέ

Στην Ικαρία η Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου Σταυρούλα