Συλλήψεις και πρόστιμα για εμπρησμούς σε Μεσσηνία, Μαγνησία και Χαλκιδική

Συλλήψεις και πρόστιμα για εμπρησμούς σε Μεσσηνία, Μαγνησία και Χαλκιδική

Συνελήφθησαν χθες, 28 Αυγούστου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Μελιγαλά, δύο αλλοδαποί, ως υπαίτιοι για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Οιχαλίας-Μεσσηνίας.

Συνελήφθη σήμερα, 29 Αυγούστου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε οικοπεδικό χώρο, κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Βόλου Μαγνησίας. Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.320,31€.

Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.281,25€ σήμερα, 29 Αυγούστου 2025, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πολυγύρου, σε ημεδαπό, για εκτέλεση θερμών εργασιών σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Don't Miss

«Μπροστά στις φλόγες: Η αθέατη καθημερινότητα των εθελοντών πυροσβεστών στην Αχαΐα»

«Μπροστά στις φλόγες: Η αθέατη καθημερινότητα των εθελοντών πυροσβεστών στην Αχαΐα»

Καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν σημαίνει μόνο διακοπές, παραλίες και γεμάτες
Η ομορφότερη γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο

Η ομορφότερη γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο

«Είναι αυτή η πιο ωραία γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο;», διερωτάται