Αιγάλεω: Συνελήφθη άνδρας για τρεις εστίες φωτιάς με αναπτήρα

Αιγάλεω: Συνελήφθη άνδρας για τρεις εστίες φωτιάς με αναπτήρα

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της 25ης Αυγούστου 2026 σε πρανές κοντά στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισού με τη λεωφόρο Αθηνών, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, φέρεται να προκάλεσε περίπου στις 23:30 τρεις ανεξάρτητες εστίες φωτιάς, χρησιμοποιώντας γυμνή φλόγα και συγκεκριμένα αναπτήρα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από στελέχη της Δ.Α.Ε.Ε. και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.

314 συλλήψεις από την αρχή του έτους

Από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 26 Αυγούστου 2026 έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 314 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για υποθέσεις πυρκαγιών.

Από αυτές, οι 279 αφορούν περιπτώσεις από αμέλεια και οι 35 περιπτώσεις από πρόθεση.

Παράλληλα, έχουν επιβληθεί 741 διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 1.211.770,68 ευρώ.

Don't Miss

Στο Νοσοκομείο Πυροσβέστης με αναπνευστικά προβλήματα

Στο Νοσοκομείο Πυροσβέστης με αναπνευστικά προβλήματα

Πυροσβέστης που συμμετείχε στην κατάσβεση της  χθεσινής φωτιάς στα Φαρακλάτα
Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην Νάξο (Φώτο)

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην Νάξο (Φώτο)

Πυρκαγιά σε δασική έκταση πάνω από τον Αγιο Θαλέλαιο στην