Πρόστιμα για παράνομες καύσεις σε Χαλκιδική, Χίο και Ηλεία – Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Πυροσβεστικής

Συνεχίζονται οι διοικητικές κυρώσεις για παράνομες καύσεις, στο πλαίσιο της εφαρμογής της αντιπυρικής νομοθεσίας. Το τελευταίο 48ωρο επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 5.859,50 ευρώ σε τρεις περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά:

  • 🔥 Π.Ε. Χαλκιδικής (Δήμος Ν. Προποντίδας): Πρόστιμο 1.406,25 € για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε γεωργική έκταση από την Π.Υ. Πολυγύρου.

  • 🔥 Νήσος Χίος (Δ.Ε. Ομηρούπολης): Πρόστιμο 2.578,25 € για καύση φυτικής βλάστησης, από τη ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λέσβου.

  • 🔥 Π.Ε. Ηλείας (Δήμος Πύργου): Πρόστιμο 1.875 € για καύση υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης εντός οικοπέδου, από την Π.Υ. Πύργου.

📌 Οι ενέργειες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο εντατικοποιημένων ελέγχων από τις πυροσβεστικές αρχές, με στόχο την πρόληψη πυρκαγιών και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της δημόσιας ασφάλειας.

Don't Miss

Φωτιά στο ΚΥΤ στο Μαυροβούνι Λέσβου

Φωτιά στο ΚΥΤ στο Μαυροβούνι Λέσβου. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο