Πρόστιμα για παραβάσεις πυρασφάλειας σε Ηλεία, Καβάλα και Εύβοια

Πρόστιμα για παραβάσεις πυρασφάλειας σε Ηλεία, Καβάλα και Εύβοια

Σειρά διοικητικών προστίμων επιβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες για παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας περί πυρασφάλειας:

  • Στην Ηλεία, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.625€ σε αλλοδαπό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, για καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, σε περιοχή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

  • Στην Καβάλα, πρόστιμο 1.406,25€ σε ημεδαπό από την Π.Υ. Χρυσούπολης, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπέδου, στον δήμο Χρυσούπολης.

  • Στην Εύβοια, πρόστιμο 2.625€ σε ημεδαπό από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρύστου, για εκτέλεση θερμών εργασιών σε υπαίθριο χώρο, στον δήμο Καρύστου.

Η Πυροσβεστική υπενθυμίζει ότι οι παραβάσεις της νομοθεσίας εν μέσω αντιπυρικής περιόδου επιφέρουν αυστηρά πρόστιμα, ενώ σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς μπορεί να υπάρξουν και ποινικές συνέπειες.

Don't Miss

Το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο - Δασοκομάντος και περισσότερα εναέρια μέσα

Το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο – Δασοκομάντος και περισσότερα εναέρια μέσα

Το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο –
Τώρα- Πυρκαγιά σε σκάφος στην μαρίνα Ζέας. 2 τραυματίες

Τώρα- Πυρκαγιά σε σκάφος στην μαρίνα Ζέας. 2 τραυματίες

Γίνονται ενέργειες κατάσβεσης στο συμβάν μικρής έκτασης πυρκαγιά.Υπάρχουν 2 τραυματίες