Πραγματογνώμονες της ΔΑΕΕ στην Βιολάντα – Εκ νέου έρευνες για τα αίτια της έκρηξης

Πραγματογνώμονες της ΔΑΕΕ στην Βιολάντα – Εκ νέου έρευνες για τα αίτια της έκρηξης

Ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες στην μπισκοτοβιομηχανία Βιολάντα στα Τρίκαλα για τα αίτια της έκρηξης, ενώ συνεχίζονται και οι καταθέσεις μαρτύρων.

Ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (5/2) οι έρευνες από πραγματογνώμονες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, στις εγκαταστάσεις της μπισκοτοβιομηχανίας Βιολάντα στα Τρίκαλα, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο της τραγωδίας για τα αίτια της έκρηξης, ενώ συνεχίζονται και οι καταθέσεις μαρτύρων.

Οι έρευνες είχαν διακοπεί για μία εβδομάδα περίπου, γιατί υπήρχε ο φόβος να σημειωθεί νέα έκρηξη. Σε ένδειξη σεβασμού και πένθους για το τραγικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε εργαζόμενους της επιχείρησης, ο Δήμος Πύλης στην Π.Ε. Τρικάλων, αποφάσισε την ακύρωση του συνόλου των αποκριάτικων εκδηλώσεων, τις οποίες είτε διοργάνωνε είτε συμμετείχε.

Η δημοτική αρχή εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τη συμπαράστασή της στους τραυματίες και στους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Don't Miss

Πυρκαγιά σε Ι.Χ όχημα στην Σπερχειάδα Φθιώτιδας

Πυρκαγιά σε Ι.Χ όχημα στην Σπερχειάδα Φθιώτιδας

Πυρκαγιά σε Ι.Χ όχημα στην Σπερχειάδα Φθιώτιδας Καπνούς από την
Πυρκαγιά εν υπαίθρω στο Βελεστίνο Μαγνησίας

Πυρκαγιά εν υπαίθρω στο Βελεστίνο Μαγνησίας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο