Δωρεά εξοπλισμού στην Πυροσβεστική από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Στην ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Πυροσβεστικής και των Σωμάτων Ασφαλείας προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Σήμερα, στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, παραδόθηκαν είδη ατομικής προστασίας, ελαστικά οχημάτων και σύστημα επέκτασης εμβέλειας κεραιών, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των πυροσβεστικών δυνάμεων της περιοχής.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα στήριξης των υπηρεσιών πρώτης γραμμής στη Δυτική Ελλάδα, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί προμήθειες εξοπλισμού για την 6η ΕΜΟΔΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, συνολικού ύψους 120.000 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται, η ενίσχυση των υπηρεσιών που επιχειρούν καθημερινά για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Don't Miss

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Ξηρολίβαδο Βέροιας – Επιχειρούν 30 πυροσβέστες και 3 εναέρια μέσα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Ξηρολίβαδο Βέροιας. Για

Οι Εποχικοί Πυροσβέστες με αιχμή του δόρατος τα Πεζοπόρα Τμήματα και πάλι στην πρώτη γραμμή στην πυρκαγιά της Βούλας

Διαβάστε την ανακοίνωση απο το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών στο