Νέος Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Διδυμοτείχου ο Πυραγός Αξιώτης Χατζηχαραλάμπους

Καθήκοντα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου έχει αναλάβει από την 1η Νοεμβρίου 2026 ο Πυραγός Αξιώτης Χατζηχαραλάμπους.

Ο ορισμός του έγινε με Ημερήσια Διαταγή του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχου Σπύρου Κούτρα.

Ο Πυραγός Αξιώτης Χατζηχαραλάμπους ασκούσε ήδη καθήκοντα Αναπληρωτή Διοικητή της Υπηρεσίας και διαδέχθηκε τον Αντώνη Λαδόπουλο, ο οποίος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο νέος Διοικητής της Π.Υ. Διδυμοτείχου ευχαρίστησε την ηγεσία για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, καθώς και τους συναδέλφους του για την καθημερινή συνεργασία και υποστήριξη.

Όπως ανέφερε:

«Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τους ανωτέρους μου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και μου αναθέτουν τη Διοίκηση της Π.Υ. Διδυμοτείχου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω, με όλη μου την καρδιά, τους συναδέλφους μου που καθημερινά με υποστηρίζουν, ώστε να προστατεύουμε όλοι μαζί την κοινωνία μας».

Don't Miss

Πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο στην Βαρυμπόμπη Αττικής

Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε οικοπεδικό χώρο επί της οδού Σοφοκλή

Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο με απορρίμματα στη νήσο Μεγίστη (Καστελόριζο)

Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο με απορρίμματα στη νήσο Μεγίστη (Καστελόριζο).