Καιρός: Βαρομετρικό χαμηλό από τη Σικελία φέρνει βροχές και καταιγίδες

25/03/2020
by
Καιρός: Βαρομετρικό χαμηλό από τη Σικελία φέρνει βροχές και καταιγίδες

Ένα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας, αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της Ελλάδας από τις βραδινές ώρες απόψε έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας.

Σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από απόψε το βράδυ οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά περιόδους τοπικά τα εννέα μποφόρ, διατηρούμενοι στα ίδια επίπεδα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.

Don't Miss

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καρυά Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καρυά Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική
Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε κτίριο κατοικίας στις Αχαρνές Αττικής

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε κτίριο κατοικίας στις Αχαρνές Αττικής

Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην σκεπή κτιρίου κατοικίας επί της οδού