Χαλάει ξανά ο καιρός: Ερχονται βροχές, χιονοπτώσεις και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει ξανά ο καιρός: Ερχονται βροχές, χιονοπτώσεις και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

Η καλοκαιρία της Μεγάλης Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα υποχωρεί σταδιακά, καθώς από αύριο το σκηνικό του καιρού θα αρχίσει αισθητά να χαλάει.

Νεφώσεις καλύπτουν ήδη τις περισσότερες περιοχές της χώρας και κατά τη διάρκεια της μέρας σήμερα βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στην Κεντρική και στη Βόρεια Ελλάδα, με τα φαινόμενα στα βόρεια να είναι κατά τόπους έντονα.

Βροχερός καιρός, πού αναμένονται χιονοπτώσεις
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από την Τρίτη έως και την Πέμπτη ο καιρός θα διατηρηθεί βροχερός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας
Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και στα βόρεια ορεινά, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν ενίσχυση, με τις εντάσεις τους να φτάνουν τα οκτώ μποφόρ. Παράλληλα, η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο αναμένεται να σημειώσει πτώση της τάξης των δέκα βαθμών τουλάχιστον.

Πηγή: iefimerida.gr

Don't Miss

Πυρκαγιά στην περιοχή Χάνια Καρύστου Ευβοίας

Πυρκαγιά στην περιοχή Χάνια Καρύστου Ευβοίας

Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Χάνια Καρύστου Ευβοίας. Επιχειρούν
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Κατά το τελευταίο 24ωρο κληθήκαμε να επέμβουμε σε: 106 αστικές